De grootste en voordeligste booking site voor alle Sauna's en Thermen in Nederland en Belgiƫ

NL BE
1 Zoek een spa Meer dan 200 aanbiedingen
2 Kies een aanbieding Besteprijsgarantie! · Bespaar geld
3 Inloggen & Betalen Geen reserveringskosten · Betaal met: ideal
4 Printen & Meenemen Wij verwerken dagelijks 100+ vouchers

De SpaOnline Cadeaubon

  • Geldig op gehele aanbod
  • Diverse waardes
  • Volledig te verzilveren
  • 1 jaar geldig
Cadeaubon bestellen

Privacy Statement

Printen | PDF opslaan

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens Naam bedrijf: SpaOnline B.V.
Website: https://www.spaonline.com
Inschrijfnummer KvK: 511381230000
BTW-nummer: NL823112901B01

2. E-mailadres

3. PostadresWij gebruiken uw postadres voor het verzenden van reclameboodschappen met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke reclame niet wenst te ontvangen kunt u zich laten registreren op www.postfilter.nl
4. TelefoonnummerWij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.
5. Overige persoonsgegevens

Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

  1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
    • de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
    • de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
    • de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
  2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Bijzondere persoonsgegevens De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties

7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

8. Veiligheid opslag van gegevens

 Veiligheidscriteria

9. Toegang tot uw gegevens

Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

10. Contact

Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

 

Dit privacy beleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

Heb je een vraag?

Je kunt contact opnemen met onze Klantenservice:+31 (0)88 - 2045678 (ma-vr van 09:00 tot 18:00) of vul het contactformulier in.

Wat anderen zeggen...